PROFIL PRACOWNIKA: Anna Poreda
![zdjęcie pracownika](/fileadmin/_processed_/9/c/csm_K2349_2b1423d678.jpeg)
mgr Anna Poreda
e-mail: anna.poreda@geo.uni.lodz.pl
PROFILE SPOŁECZNOŚCIOWE
CZYM SIĘ ZAJMUJĘ
Pracę magisterska pisałam na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”. Aktualne badania oscylują w temacie gastronomi, produktów gastronomicznych w turystyce, turystyki konferencyjnej i samego hotelarstwa. W ramach rozprawy doktorskiej, badam znaczenie usług gastronomicznych w hotelu. W ramach rozwoju wiedzy badawczej ukończyłam studia podyplomowe Food Studies.
BIOGRAM
od 2017 roku jestem doktorantką na Wydziale Nauk o Geograficznych
Obroniłam pracę magisterską na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”.
Ukończyłam studia podyplomowe Food Studies w SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczy
ZAINTERESOWANIA
Aktualne badania oscylują w temacie produktów gastronomicznych w turystyce, gastronomii hotelowej, turystyki konferencyjnej i samego hotelarstwa.
W ramach rozprawy doktorskiej, badam rolę gastronomii w hotelach w Polsce.
Działam w Studenckim Kole Naukowym Geografów Turyzmu "Włóczykije"
Staram się twórczo podchodzić do zajęć dydaktycznych
KONTAKT I DYŻURY
Dyżury
wtorek: 14:00-16:00