PROFIL PRACOWNIKA: Anna Poreda

PROFILE SPOŁECZNOŚCIOWE

CZYM SIĘ ZAJMUJĘ

Pracę magisterska pisałam na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”. Aktualne badania oscylują w temacie gastronomi, produktów gastronomicznych w turystyce, turystyki konferencyjnej i samego hotelarstwa. W ramach rozprawy doktorskiej, badam znaczenie usług gastronomicznych w hotelu. W ramach rozwoju wiedzy badawczej ukończyłam studia podyplomowe Food Studies.

BIOGRAM

od 2017 roku jestem doktorantką na Wydziale Nauk o Geograficznych
Obroniłam pracę magisterską na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”.

Ukończyłam studia podyplomowe Food Studies w SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczy

ZAINTERESOWANIA

Aktualne badania oscylują w temacie produktów gastronomicznych w turystyce, gastronomii hotelowej, turystyki konferencyjnej i samego hotelarstwa.
W ramach rozprawy doktorskiej, badam rolę gastronomii w hotelach w Polsce.
Działam w Studenckim Kole Naukowym Geografów Turyzmu "Włóczykije"

Staram się twórczo podchodzić do zajęć dydaktycznych

KONTAKT I DYŻURY

Dyżury

wtorek: 14:00-16:00