PROFIL PRACOWNIKA: Anna Poreda

PROFILE SPOŁECZNOŚCIOWE

CZYM SIĘ ZAJMUJĘ

Pracę magisterska pisałam na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”.

Aktualne badania oscylują w temacie - gastronomii, produktów gastronomicznych w turystyce i geografii hotelarstwa.

W ramach rozprawy doktorskiej, badam znaczenie usług gastronomicznych w hotelu. 

W ramach rozwoju wiedzy badawczej ukończyłam studia podyplomowe Food Studies.

W wolnym czasie czytam, podróżuje i poznaję świat z Rodziną. 

BIOGRAM

od 2017 roku jestem doktorantką na Wydziale Nauk o Geograficznych
Obroniłam pracę magisterską na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”.

Ukończyłam studia podyplomowe Food Studies w SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczy

ZAINTERESOWANIA

Aktualne badania oscylują w temacie produktów gastronomicznych w turystyce, gastronomii hotelowej, turystyki konferencyjnej i samego hotelarstwa.
W ramach rozprawy doktorskiej, badam rolę gastronomii w hotelach w Polsce.


Staram się twórczo podchodzić do zajęć dydaktycznych

KONTAKT I DYŻURY

e-mail: anna.poreda@geo.uni.lodz.pl

Kopcińskiego 31 pokój: 210 90-142 Łódź

DYŻURY CYKLICZNEŚRODA


14:30 - 15:30

 

PIĄTEK


12:00 - 13:00